О нашим улошцима

Израда наших јастука је заснована на коришћењу природних материјала, где конопља, органски памук и рециклирани материјали играју кључну улогу. Јастучнице могу бити од чисте конопље, од мешавине конопље и органског памука, од мешавине конопље и неког рециклираног материјала (нпр. полиестер), или од било које мешавине где је конопља главни састојак.

Када је реч о пуњењу јастука, за наше јастуке користимо пуњење које је 100% природно, од хељдиних и спелтиних љуспица, до пиљевине кедра и сирове вуне. Доступност пуњења ће зависити од тренутка када наручујете јастук, јер се трудимо да следимо устаљене процесе жетви (нпр. за хељдине и спелтине љуспице), или када се овце стрижу.

Због своје мање масе (упола масе, у односу на хељдине љуспице), као и због специфичног мириса (благи мирис сена) и јединственог доживљаја приликом седења на јастуку, препоручујемо пуњење спелтиним љуспицама. Нећете се покајати.

Аромаризовано пуњење се постиже додавањем разног сушеног биља. Ово ће вам омогућити да се лакше опустите и уживате у тренуцима медитације, као и у вежбама дисања.

Погледати јастуке за медитацију